Skip to content
Kring Speedo Finale 2010
Welkom op de Kring speedo finale 2010 website Afdrukken E-mail

Op 12 en 13 juni 2010 is het weer tijd voor de Kring Speedo Finales Dit keer in zwembad De Stok in Roosendaal, thuisbasis van zwem- en polovereniging Hieronymus. De finales worden georganiseerd in samenwerking met de KNZB Kring Noord Brabant. Wij verwelkomen op deze twee dagen natuurlijk als eerste de ca 200 zwemmers.  Daarnaast komen er  ploegleiders, officials en vrijwilligers uit heel Noord Brabant. Wij verwachten ongeveer 300 bezoekers gedurende deze 2 dagen.  In ieder geval treft u tijdens dit evenement ouders, familie, vrienden, klasgenoten en medezwemmers uit heel Brabant om hun favorieten toe te juichen.  

Het afgelopen jaar zijn er vijf Speedowedstrijden geweest. Bij deze wedstrijden hebben jonge zwemmers tot 12 jaar het in verschillende Brabantse Zwembaden tegen elkaar opgenomen. Elke ronde is er een top 25 gemaakt van de beste zwemmers van Brabant. Tijdens de Kringspeedofinale nemen per afstand en leeftijd de 18  van deze beste zwemmers het tegen elkaar op.  

                  

Op deze site kunt u de meest actuele informatie over het Kring Speedofinale vinden.

 

Lees meer...
 
Uitslagen op livetiming Afdrukken E-mail

Beste uitslagen van de Kring speedofinale 2010 zijn live te volgen via "livetiming"'

Live timing Kring Speedo Finale 2010

 

Lees meer...
 
Foto's Speedofinales 2010 Afdrukken E-mail

Tijdens de Kringspeedofinale zijn er door de organisatie foto's gemaakt van onder andere de opkomst en van de medailleuitreiking.

klik op bijgaande link om op de fotopagina te komen